Met dit geniale gadget tover je jouw oude sneakers weer om tot een nagelnieuw paar!

De juiste sneakers kiezen? Het is geen evidentie maar het geeft je wel meteen een pak uitstraling. Met een proper paar stralende sneakers steel jij ongetwijfeld de show. Daarentegen zorgen een paar afgetrapte, vieze sneakers voor een onverzorgde look. Met deze sneakerreiniger zijn die smerige sneakers verleden tijd. In een handomdraai stralen ze weer alsof ze gloednieuw zijn.

VIEZE SCHOENEN ZIJN EEN NO GO

Iedereen draagt ze wel eens en ze bestaan in alle maten en vormen: sneakers. Vooral de witte exemplaren zijn vaak enorm gegeerd maar ook zeer vatbaar om vuil te worden. Of je de schoen nou combineert met een korte short, een casual spijkerbroek of juist een nette pantalon; met de witte sneaker zit jij zonder twijfel goed. Een city trip of een sportieve dag kan een hele aanslag zijn op jouw nieuwe stappers. Zonde, en vooral erg irritant om steeds weer schoon te moeten maken. Gelukkig is er nu een geniale gadget: de Philips sneakerreiniger.

Met dit handige toestel van Philips zijn jouw sneakers in een handomdraai weer helemaal schoon. Het stappenplan is erg gemakkelijk. Allereerst kies je de juiste borstel uit. Bij de reiniger komen namelijk drie verschillende borstels. Je hebt een spons, een zachte borstel en één die harder is. Zo heb je, ongeacht het materiaal van je schoen, een borstel die geschikt is voor jouw patta’s. Maak vervolgens je borstel nat met water en wat zeep. Klik de sneakerreiniger aan en veeg vervolgens je sneaker schoon. Dat proces van schoonmaken gaat extreem snel. Het apparaat roteert namelijk 500 keer per minuut. Zo is jouw schoen binnen no time weer helemaal klaar om gedragen te worden. Onder meer te verkrijgen via : PHILIPS GCA1000/60 SNEAKER CLEANER BLUE/YELLOW (mediamarkt.be) voor 29,99 euro.

Ook interessant