Vrouwen versieren? Met deze stijlgids ben je in korte tijd een echte Casanova!

Een groot aantal vrouwen zijn het er over eens: teveel mannen zijn nog onvoldoende bezig met mode en hoe ze voor de dag komen. Men houdt het te vaak bij de basis – een goede spijkerbroek, een t-shirt, misschien een overhemd met knoopjes en als ze zin hebben iets speciaals. Gelukkig zijn er manieren om je look op te frissen en wat variatie in je garderobe aan te brengen zonder veel geld uit te geven of een slaaf van de mode te worden. Wij lijsten alvast wat tips op, afkomstig van… de vrouwen zelf!

UNIEK ACCESSOIRE OOGT STOER

Het hoeft niet altijd spectaculair te zijn, laten we beginnen met een klassiek accessoire. Hoe je het ook wendt of keert, het horloge is het meest gedragen accessoire van de man. Kies wel nauwkeurig je uurwerk uit. Er zijn talloze soorten en modellen. Het is dus van belang dat jij jouw horloge ook afstemt op de rest van je outfit. Zolang je er niet een uitkiest met talloze toeters en bellen eraan, zit je goed.

KIES VOOR JE EIGEN, UNIEKE STIJL

Het is nooit slecht om eens te kijken naar wat beroemdheden dragen. Zij zijn vaak mee met de nieuwste trends en zo kan je veel mannen wat voor zijn op vlak van mode. Maar een belangrijke tip: kies vooral een stijl die bij jou past. Veel vrouwen hebben een hekel aan venten die gewoon meegaan met ‘de hoop’. Uniek is daarom vaak beter dan een grijze muis!

LEER IS MEER

Leer geeft altijd een extra dosis mannelijkheid en voor veel mannen is het dan ook een standaard kledingstuk dat in de kleerkast hangt. Ze zijn tijdloos, veelzijdig en geven elke outfit een rauw randje. Bovendien komen leren jassen voor in verschillende modellen. Een racer jacket, biker jacket, western jacket, noem maar op. Ga voor jouw favoriete model en scoor meteen!

KIES DE JUISTE VRIENDEN

Uiteraard zijn alle vrienden even waardevol maar ongetwijfeld heb je binnen je vriendenkring en familie wel een aantal mensen die net iets meer modebewust zijn. Vraag hen raad, test outfits uit en laat je vooral ook door hen inspireren en beoordelen.

SPORTIEF KAN BEKOREN

Als laatste kiezen we eentje die vermoedelijk veel mannen niet meteen in hun lijstje zouden zetten. Ook een joggingbroek kan echter enorm sexy ogen! De tijd dat sportbroeken vooral breed hangende en niet modieuze items waren is compleet verleden tijd. Ondertussen heeft zowat elk kledingmerk ook enorm modieuze en strak aansluitende broeken. Voor vrouwen is het vaak een teken dat een man enorm met zijn lichaam bezig is en… dat kan de verleidingspogingen alleen maar ten goede komen!

Ook interessant