Ontdek Celest Decaesstecker, de razend knappe Miss en dochter van ex-Club Brugge doelman

De naam van Glenn Decaesstecker doet vermoedelijk wel een belletje rinkelen bij veel supporters van Club Brugge en KV Oostende. Glenn was immers een tijdje actief als doelman van de twee clubs en zou later ook nog een trainerscarrière uitbouwen. Momenteel is het echter zijn knappe dochter die met de aandacht gaat lopen, Celest.

OPPERSTE BEKRONING

In het Plopsa Theater in Adinkerke werd Decaesstecker in 2019 nog verkozen tot Miss West-Vlaanderen, een opstapje naar de Miss België verkiezing waar ze één van de eredames werd. Celest Decaesstecker komt uit een bekende sportersfamilie uit Leffinge. Ze is de dochter van Glenn, voormalig doelman van KV Oostende en Club Brugge en later trainer van SK Spermalie. Haar grootvader is Frankie Decaesstecker, meervoudig Belgisch en Beneluxkampioen boksen in de jaren 80. Haar broer Gilles (21) was dan weer een opkomend wielertalent.

Voor de blondine was het een opstap naar een modellen carrière, naast haar bezigheden als schoonheidsspecialiste. Zelf gaf ze ook aan dat het haar daarom vooral te doen was. Om mijn zelfvertrouwen een boost te geven en in de hoop er iets uit te halen in het modellenwereldje.” Dat is wel gelukt, want ik ze heeft al een paar supertoffe shoots gedaan. “Ik zou iedereen aanraden om aan dit soort verkiezingen mee te doen”, zegt ze dan ook.

BOM OP INSTAGRAM

Ook op Instagram bouwde Celest gestaag aan haar weg en momenteel zit ze reeds aan een fenomenaal aantal van 123.000 volgers. Met de regelmaat van de klok geeft ze haar volgers een inkijk in haar leven en uiteraard leverde het haar ook als influencer tal van opdrachten op. Zo heeft de voormalig Miss haar zaakjes prima voor mekaar.

Ook interessant