Ontdek Véronique De Kock, tijdloos knap en een leven vol turbulentie

Het is ondertussen al bijna twintig jaar geleden (1995) dat Véronique De Kock ontdekt werd in Vlaanderen. De ravissante brunette werd gekroond tot Miss België en was nadien gedurende lange tijd actief in de media. Privé kende De Kock stevige pieken maar ook ferm wat dalen, ondertussen is ze 45 jaar oud maar wordt ze door veel Vlamingen nog steeds aanzien als één van de knapste vrouwen van België.

HUWELIJKEN BIJ DE VLEET

In 2019 trad De Kock opnieuw in het huwelijk met ondernemer Manuel Goossens, niet de eerste man die De Kock op haar pad kreeg. Een sprookjeshuwelijk op haar 22ste met de 14 jaar oudere François-Xavier Nieberding liep snel op de klippen. Bij Frank Slaets kreeg ze met Sébastien (17) een eerste zoontje, maar die relatie eindigde in een bitter dispuut over het hoederecht. En ook met Fabien Gribaudo liep het mis. Ze kregen een zoontje, Maximilien (9), maar na een kleine vijf jaar was de breuk een feit.

Professioneel zou De Kock na haar verkiezing als Miss België verschillende jobs combineren. Uiteraard was daar een stuk modellenwerk bij maar ook als presentatrice en actrice kluste de brunette bij. Van 1998 tot en met 2001 was ze onder meer te zien als Jolien Stijnen in de VTM-reeks Familie. Ze presenteerde ook onder meer de programma’s Huizenjacht en Temptation Island.

Ondertussen komt De Kock een pak minder op televisie. In 1995 opende ze haar eigen boetiek: ‘1995 by Véronique De Kock’, uiteraard met een ferme knipoog naar het jaar dat ze Miss België werd. In 2019 ging ze aan de slag als ambassadrice van het bekende beautymerk Max Factor.

SLACHTOFFER OPLICHTING

In 2007 barstte een klein ‘schandaal’ los rond de voormalige Miss. Het weekblad TV-Familie pakte plots uit met topless foto’s van De Kock (beelden die nog steeds gretig circuleren op internet maar die we hier niet posten) vanop vakantie in Saint-Tropez. De brunette klaagde het weekblad uiteindelijk ook aan omdat de foto’s in de privésfeer werden genomen door de voormalige vriend van haar.

Nadien zou De Kock nog een paar woelige stormen doorstaan. Zo werd ze het slachtoffer van oplichting (in een zaak rond namaakhandtassen), verloor ze het hoederecht over haar zoon en recent nog werd ze slachtoffer van een inbraak, net toen ze op vakantie was. Allemaal stevige littekens op de ziel van de ex-Miss België, al blijft ze ook op haar 45ste nog steeds de gemoederen van veel mannen beroeren.

Ook interessant