Ontdek Stephanie Clerckx, ex van Guy Van Sande en perschef Soudal Quick-Step

Ongetwijfeld heeft u als sportliefhebber Stephanie Clerckx al wel eens zien passeren op het scherm. De knappe blondine is immers de perschef van wielerploeg Soudal Quick-Step. Zo was ze nog uitvoerig te zien in de The Godfather, een Canvas-reeks die volledig draaide rond manager Patrick Lefevere. Maar de ondertussen 39-jarige Clerckx heeft al een rijke voorgeschiedenis in de Belgische media.

STORMACHTIGE FLIRT

Stephanie was lange tijd samen met het ondertussen gevallen TV-gezicht Guy Van Sande. De ex-acteur uit onder meer Zone Stad en Kongo werd persona non grata op televisie nadat hij veroordeeld werd vanwege het bezit van kinderporno en grensoverschrijdend gedrag met minderjarigen.

In 2009 vormde Van Sande nog een gelukkig koppel met Stephanie Clerckx, een relatie die wel de nodige stormen moest doorstaan. In Dag Allemaal verschenen immers veelvuldige geruchten omtrent overspel. Zo zou Clerckx destijds zowel hebben aangepapt met Patrick Lefevere als Tom Boonen. Beiden ontkenden ze dit echter stellig maar het gerucht verdween nooit de wereld uit.

Stephanie zelf was jarenlang een veelgevraagd model en deed ook het nodige TV-werk. Zo was ze onder meer te zien in Expeditie Robinson en Tour de Femme, een wielerprogramma op Vitaya. Clerckx zou nadien effectief aan de slag gaan bij Quick-Step, eerst op de communicatiedienst en nadien als persoonlijke perschef.

De relatie tussen Clerckx en Guy Van Sande liep trouwens ten tijde van de ophefmakende geruchten ook effectief op de klippen. Ondertussen is de blondine eind vorig jaar getrouwd in Amerika, op Instagram heeft ze nog steeds een trouwe schare fans (22.000) die ze met de regelmaat van de klok verwend met nieuwe foto’s.

Ook interessant