Tweede seizoen van geniale Spaanse reeks vanaf vandaag te zien op Netflix!

De steengoede Spaanse series en films schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond op Netflix. Denk maar aan La Casa de Papel, Perdida en recent nog Chica de Nieve. Het zijn maar enkele voorbeelden van pareltjes die allemaal in de top-10 te vinden waren/zijn van meest bekeken producties. Vanaf vandaag komt daar nog het tweede seizoen bij van een andere hit: Entrevías.

BESCHERMENGEL

In Entrevías heeft oorlogsveteraan Tirso Abantos er alles voor over om zijn 17-jarige kleindochter Irene te beschermen tegen drugsdealers. Tirso is voor geen kleintje vervaard en neemt het op tegen de drugsbendes die de beruchte wijk Entrevías in Madrid in hun greep hebben. Tegelijkertijd probeert hij de opstandige Irene weer op het rechte pad te krijgen. 

In het tweede seizoen van ‘Entrevias’ werkt Tirso samen met de politie. Irene ontdekt intussen dat haar vriend Nelson behoorlijk wat dingen heeft gedaan die niet helemaal koosjer zijn. Voer voor heel wat spanning en sensatie die de kijkers opnieuw aan het scherm gekluisterd krijgen. Goed nieuws ook voor de fans: seizoen 3 en 4 zijn eveneens in aantocht!

Ook interessant