The Walking Dead finito? Comeback komt er spoedig aan!

Na twaalf jaar kwam The Walking Dead tot een einde en dat was stevig slikken voor veel fans. Die hoeven echter niet te treuren: er zijn meerdere spin-offs in ontwikkeling en eentje daarvan zal heel binnenkort al zijn intrede maken op Netflix!

TWEE POPULAIRE PERSONAGES

In april komt immers al The Walking Dead: Dead City uit, een spin-off over twee enorm populaire personages uit de oorspronkelijke reeks: Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan). Toen deze twee elkaar voor het eerst ontmoette, vermoordde Negan Maggie’s vriend, Glenn. Uiteraard haat Maggie hem sindsdien enorm, hoewel Dead City daar mogelijk verandering in gaat brengen.

APOCALYPTISCHE WERELD

De serie toont de twee die samen naar een post-apocalyptisch Manhattan reizen, die zich van de rest van de wereld heeft afgesneden. De stad is gevuld met doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur. Uitvoerend producent Scott M. Gimple beschreef eerder Dead City als een “episch haatverhaal” tussen Maggie en Negan. De reeks zal in april op de streamingdienst worden losgelaten, nu al smullend uitkijken voor veel fans!

Ook interessant