5 enorm handige gadgets voor tijdens het werk

Niks is zo fijn als een goede werkplek. Wie tijdens het werken optimaal wil presteren moet aanschuiven aan een bureau dat je helpt bij het hebben van een productieve werkdag. Daarom hebben we vijf enorm handige gadgets voor je op een rijtje gezet die je tijdens het werk enorm kunnen helpen.

Wie het heeft over gadgets voor tijdens het werken, kan denken aan gadgets die tijdens een kantoorbaan handig zijn. Een paar goede pennen, een notitieblok en een mooie koffiemok. Toch gaan deze handige gadgets een stapje verder. Deze helpen je namelijk niet alleen wanneer je achter je bureau zit, maar ook als je onderweg bent of op een flexplek werkt.

Ember Mug

We trappen af met de Ember Mug, een speciale koffiemok (of thermoskan) die je kunt gebruiken om je koffie of thee altijd een heerlijke temperatuur te geven. Het bedrijf heeft twee varianten, die beide hun voordelen hebben. Voor wie op kantoor werkt, is de Ember Mug de grote aanrader. Deze koffiemok heeft een ingebouwde batterij die ervoor zorgt dat je flink wat werkdagen constant geniet van hete koffie. 

De koffiemok heeft namelijk een ingebouwde temperatuurregelaar die je drankje warm of heet houdt. De temperaturen stijgen vanaf 57 graden voor je koffie of thee. Daarnaast kun je de mok ook met je telefoon besturen als je tijdens een vergadering die richting zijn einde loopt alvast je mok wil verwarmen.

Anderzijds heeft de thermoskan vanaf de buitenkant een touchscreen display waarmee je de temperatuur aanpassen in de kan. Zo hoef je nooit meer je tong te verbranden omdat de koffie nog te heet is. Daarnaast is de thermoskan voorzien van een automatische slaapstand zodat je zeker weet dat je geen onnodig batterijverbruik hebt.

Slimme waterfles

Naast een goede koffiemok die je hete drankjes daadwerkelijk constant heet houdt, is het ook aan te raden om voor een slimme waterfles te gaan. Daarvoor hebben we twee goede opties in de aanbieding. Eerst is er Larq, de waterfles die zichzelf gemakkelijk kan reinigen waardoor je zeker weet dat het water dat je drinkt altijd schoon is. De waterfles zuivert de inhoud van de fles als het ware en dus hoef je je waterfles zelf nooit meer schoon te maken.

Anderzijds kun je ook voor Air Up kiezen. Dit is de slimme keuze voor iedereen die snel vergeet water te drinken. Deze waterfles zorgt er namelijk voor dat je water een andere smaak lijkt te hebben via geurpods die je bij de tuit vastklikt. Hierdoor wordt water drinken nog lekkerder!

https://www.youtube.com/watch?v=2EmFATpRfnI

Noise Cancelling koptelefoon

Wie zich wil consentreren kan niet zonder een goede koptelefoon met noise cancelling-mogelijkheid. Deze oorwarmers met speakers zijn de beste manier om te zorgen dat je nooit meer uit je concentratie gehaald wordt. Zelfs wanneer je in het vliegtuig zit, is alles om je heen geruisloos stil. Daarmee is het dus ook een goede accessoire voor op zakenreis.

Tal van merken hebben hun eigen versie van een noise cancelling koptelefoon. Toch zijn er een paar voorbeelden die met kop en schouders boven de rest uitsteken, zoals de Sony WH-1000XM4. Deze is compact en beschikt over één van de beste noise cancelling-functies op de markt. Anderzijds is de dure AirPods Max ook populair onder Apple-gebruikers die tevens over uitstekende noise cancelling beschikt.

Slimme monitorstandaard

Wie wel thuiswerkt of op een kantoor zit, kan ook niet zonder een goede monitorstandaard. De meeste monitoren zijn in hoogte vaak al verstelbaar, maar toch heeft een goede monitorstandaard een meerwaarde. Veel van dit soort standaarden zijn namelijk voorzien van een handig ontwerp waardoor je gemakkelijk spullen kunt bewaren in lades. Denk hierbij aan pennen, schriften en andere handige gereedschappen voor tijdens het werk.

Anderzijds kun je een soortgelijke standaard ook altijd gebruiken als laptopstandaard. Dit is handig doordat je laptopscherm op deze manier op dezelfde hoogte zit als een monitor dat normaal hoort te zijn, waardoor je minder last krijgt van je nek. Anderzijds kun je het laptopscherm op deze manier op dezelfde hoogte krijgen als de externe monitor waarop je laptop zit aangesloten.

Opladende muismat

De laatste tip om je kantoorleven mee te verbeteren is door het aanschaffen van een muismat met ingebouwde draadloze oplader. Deze heb je in allerlei soorten en maten, maar hoeft niet veel te kosten. Voor zo’n 20 euro heb je al een dergelijke muismat die aan de zijkant speciaal een verhoogd plekje heeft voor je smartphone.

Tegenwoordig hebben de meeste smartphones wel een functie om draadloos op te laden. Daarom is het handig om deze muismat te hebben, want zo hoef je ook niet bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten. Check vooraf alleen dus wel even goed of je telefoon ook daadwerkelijk draadloos kunt opladen, anders heb je misschien alsnog niets aan deze enorm handige gadget. 

Enorm handige gadgets voor op de werkvloer

Met deze vijf tips kun je je leven op kantoor enorm verbeteren. Heb jij zelf één van de gadgets in huis of zelf nog tips? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Ook interessant