De Amerikaanse Alexis maakt je he-le-maal gek!

De in Californië geboren Alexis Ren is sinds 15-jarige leeftijd als de alom bekende ‘travel influencer’ bekendheid aan het vergaren op Instagram. Ondertussen heeft ze op 26-jarige leeftijd al een aardig visitekaartje achtergelaten in de modellenwereld. Bovendien is ze ook bezig als entrepreneur, mental-health activiste en sinds dit jaar ook actrice. Na haar recente rol in de film ‘The Enforcer’ van Richard Hughes hoopt ze in de toekomst de Hollywood-scene te veroveren.

SEXY FOTO’S

Op Instagram is Alexis een echte ster ondertussen met dik 17 miljoen (!) volgers. Maar ook als actrice bouwt ze dus aardig aan haar weg. Na The Enforcer was ze daarna te zien in de komedie Dotty & Soul en in 2023 duikt ze op in de dramafilm Second Chances met ook Denise Richards en de actiethriller Latency met in ieder geval Sasha Luss. Tussendoor post ze met de regelmaat van de klok sexy foto’s en dat leverde haar uiteraard die trouwe schare fans op.

https://twitter.com/Alexis_ren_fan/status/1642196621093134338

Alexis vindt het grappig als mensen denken dat er ouders of andere familieleden zijn die haar reizen betalen, want ze betaalt alles zelf. ‘I pay for my own things, and that’s how I’ve always been since I was 15.’ En ondertussen zal ze uiteraard aardig wat fortuin vergaren, mede dankzij de vele knappe foto’s!

Ook interessant