Sylvie Meis blies dan al wel 45 kaarsjes uit, deze foto’s bewijzen dat ze nog superfit is

Sylvie Meis is na al die jaren showbizz een rasechte bekende Nederlandse geworden. Ze heeft al vele presentatie- en acteerklussen op haar naam staan. Meis is daarnaast ook nog model en was een tijd getrouwd met Rafael van der Vaart. Ondertussen heeft de knappe blondine al een stormachtig leven achter de rug maar fysiek heeft ze een lijf dat menig vrouw jaloers maakt!

INDISCHE AFKOMST

Sylvie Meis groeide op in het dorpje Zundert en is gedeeltelijk van Indische afkomst. Een aantal jaar na het afronden van de hbo-opleiding personeel & arbeid groeide haar interesse voor de mediawereld. In 1997 scoorde ze haar eerste figurantenrol in GTST. In 1999 had de ambitieuze Meis haar eerste presentatieklus te pakken bij Fox Kids. Daarna begon ook haar interesse in de acteerwereld verder te groeien. Zo speelde ze twee seizoenen mee in de strandserie Costa!.

Meis was jarenlang samen met voetballer Rafael van der Vaart en nam zelfs een tijdje zijn achternaam aan. Sylvie en Rafael zijn echter sinds 4 december 2013 officieel gescheiden, na een huwelijk van acht jaar waarin ze samen zoon Damián (16) kregen. Heel de wereld mag mocht weten wat tot hun scheiding leidde, want ‘Raf en Syl’ hingen alle vuile was buiten. Ze doorstonden een zware periode toen Sylvie borstkanker kreeg en in de zomer van 2012 groeiden ze naar eigen zeggen al uit elkaar. Maar de bom barstte op de laatste dag van 2012, toen Rafael Sylvie sloeg op een oudejaarsfeest.

PIJNLIJKE SCHEIDING

In 2020 trad Sylvie opnieuw in het huwelijk, deze keer met kunstenaar Niclas Castello. De twee leerden elkaar in 2019 kennen op de bruiloft van een goede vriendin van Meis. Hun relatie nam al snel serieuze vormen aan en amper een jaar later maakte het koppel bekend te gaan trouwen. De gehele ceremonie duurde destijds vier dagen. “Ik ben op mijn 34ste gescheiden, maar ik geloof nog altijd in de liefde”, vertelde Meis toen in een interview met het Duitse ‘Bunte’. “Getrouwd zijn is een mooi gevoel. Je gaat dan toch meer verbonden met elkaar door het leven, dan wanneer je alleen een stel bent”, zei Meis toen. Ondertussen staat Sylvie echter ook op scheiden met haar tweede echtgenoot. Recent werd de blondine gekoppeld aan éénmalig F1-coureur Markus Winkelhock. Op haar 45ste straalt Sylvie alvast nog alsof ze begin 20 is!

Ook interessant