Bianca en Yasmin Wilshin is de heerlijkste tweeling van Australië

Een heerlijk zongebruind lijfje, prachtige blonde lokken en een ondeugende blik. Wat kun je als man nog meer wensen? Nou, wat dacht je van het dubbele?

STOUTE BLIK

Deze tweeling uit Australië, bestaande uit Bianca en Yasmin Wilshin, heeft het namelijk allemaal. De looks, de intelligentie en die fantastische stoute blik. Flaneren ze niet met hun strakke bikini’s op het strand? Dan werken ze keihard aan hun business. Wij kunnen alvast niet genoeg krijgen van hun sprankelende foto’s Misschien zijn twee van deze adembenemende spetters zelfs wel teveel van het goede.

De Wilshins poseren graag samen voor camera. Daar hebben ze talent voor, want je ziet Bianca en Yasmin flirten met de spiegellens. Dit talent zetten de zusjes maar al te graag in., want ze spelen vaak modelletje voor hun eigen merk Archie & Wolf. En je raadt het al: het is een bikinimerk. Of ja, de marketingafdeling – onder leiding van Bianca – zet vooral in op de bikini’s. Daarnaast verkoopt het merk ook nog basics en active wear. Ook op Instagram zijn ze een echte hit en dat heeft natuurlijk alles te maken met hun looks!

Ook interessant