Bar Refaeli is de parel van Israël: deze foto’s tonen waarom

Ongetwijfeld heeft u haar naam al horen vallen of minstens al enkele sexy foto’s ziek voorbij komen: Bar Refaeli is immers een echte celebrity. De ex van Leonardo DiCaprio deed campagnes voor Garnier, Ralph Lauren en Victoria’s Secret en sierde de covers van internationale modemagazines.

JUISTE GENEN

Successen die ze aan zichzelf te danken heeft én aan haar moeder, oud-model Tzipi Levine, die nauw betrokken is bij de carrière van Bar en in wie ze een rotsvast vertrouwen heeft: “Mijn moeder weet echt wat het beste voor me is. Ik bewonder haar enorm, ze is sterk maar tegelijkertijd zacht en zorgzaam.”

Tzipi reist haar dochter, die de gehele wereld overvliegt, dan ook trouw achterna maar als het aan Bar ligt is ze het liefst thuis, in Israël. “Het mooiste aan Israël is de diversiteit. Als je van noord naar zuid rijdt verandert het landschap elke tien minuten”, zwijmelt ze. “Er is geen plek op aarde zoals deze.”

CONTROVERSE

Al meermaals was er commotie rond de ‘prinses van Israël’, zoals ze liefkozend genoemd wordt. Refaeli poseerde onlangs namelijk ook al voor kledingmerk Fox, een campagne die niet bij iedereen in de smaak viel. De billboards, waarop Bar schaars gekleed in bed ligt met de lokale beroemdheid Noam Tor, leidden bij de vele orthodoxe Joden die het land rijk is tot een storm van protesten. Tevens werd Refaeli recent ook nog veroordeeld vanwege belastingontduiking. Het legt haar echter geen windeieren, met haar populariteit gaat het nog steeds de goede richting uit, mede dankzij de vele knappe foto’s!

https://twitter.com/derpinhoz/status/1645803733186662400

Ook interessant