Topmodel Stella Maxwell pakt uit met zwoele, topless foto’s die weinig om het lijf hebben

Een aantal jaren geleden kondigde Victoria’s Secret de komst van 10 nieuwe Angels aan. Een van hen was Stella Maxwell, een 24-jarige blondine met Europese roots en een voorliefde voor Amerikaanse starlets. Een schot in de roos, Stella verblijdt ons steeds meer met zwoele foto’s die euhum… weinig om het lijf hebben.

BELGISCHE ROOTS

Stella Maxwell werd in 1991 in België geboren, waar ze opgroeide en naar de Europese school ging tot haar 13de. Haar ouders zijn van Noord-Ierse afkomst, en Stella heeft de Britse nationaliteit.

https://twitter.com/famosasmundo_/status/1647856539829501954

Op haar dertiende emigreerde ze naar Australië, om een jaartje later naar Nieuw-Zeeland te verhuizen. Daar studeerde ze aan de universiteit van Otago, voor ze zich op haar moddelencarrière stortte.

Het ondertussen voormalig Victoria’s Secret model is niet aan haar proefstuk toe. Ze poseerde al voor onder meer Alexander McQueen, Asos, H&M en Puma. Ook stond ze al in verschillende modebladen zoals ELLE, Glamour en Vogue UK. Met de regelmaat van de klok wordt de knappe blondine aan bekende namen gekoppeld, zo passeerden al onder meer Leonardo Di Caprio en Kyllian Mbappé de revue.

https://twitter.com/MariliaUax/status/1573408519264649217

Ook interessant