Ontdek Renée Murden, Australisch best bewaarde geheim

Dat Australië als land veel te bieden heeft moeten we je ongetwijfeld niet vertellen. Maar ook bij de Aussies loopt het vol met bloedmooie vrouwen. Eén van hen is zeker en vast Renée Murden. Met maar liefst 300.000 volgers is ze een ware Instagram-hit en dat heeft uiteraard alles te maken met de vaak sexy en stoeiende foto’s die ze op dagelijkse basis post.

POT VOL SNOEPJES

Renée Murden is dan ook als een pot vol snoepjes, de vele foto’s die ze neemt doen je enkel maar snakken naar meer! Ze kan al die potten make-up gewoon overslaan want deze natural beauty heeft de perfecte looks al van zichzelf. Het enige nadeel is dat ze in Australië woont en constant over de hele wereld reist naar geweldige shoots. Daarnaast spendeert ze heel wat tijd in de fitness, het perfecte lichaam moet natuurlijk goed verzorgd worden!

MODEL PUR SANG

Al geruime tijd is Renée aan de slag als model en wordt ze ingehuurd door Karin Models in Parijs en MGMT Industry uit Los Angeles. Bovendien zit haar management in Beverly Hills, dan weet je zeker dat je goed bezig bent als model zijnde. Onderstaande foto’s tonen alvast aan waarom een reis richting Australië hoog op je verlanglijstje moet staan!

Ook interessant