Ontdek Paige Spiranac, de meest sexy sportvrouw ter wereld!

Tiger Woods is veruit de bekendste golfer maar ook zijn vrouwelijke tegenhangster: Paige Spiranac is aardig op weg om evenveel naam en faam te maken. Zij het dan wel op een iets andere manier. Ze pakte zopas de titel ‘Meest Sexy Vrouw Ter Wereld’, een wedstrijd van het legendarische magazine Maxim. 

VRIJGEZEL

De knappe blondine zet regelmatig ondeugende kiekjes en video’s op Instagram. De 29-jarige golfster heeft mede daardoor 3,6 miljoen Instagram-volgers opgebouwd. Wie graag atletische blonde vrouwen met weinig kleding ziet, krijgt van Spiranac vele hole-in-ones.

https://twitter.com/Dommtoretto2/status/1616684807735635968
De nu 29-jarige Amerikaanse is de allereerste atleet die als eerste over streep komt in de Hot 100-lijst. Dat zegt natuurlijk genoeg. En het mooiste van alles? Ze is gewoon nog vrijgezel. In het interview gaat ze daarop in: “Ik zoek iemand met een goed gevoel voor humor. Iemand die zichzelf niet al te serieus neemt. Ik hou van lachen en ik hou van iemand die met mij kan lachen en leuke, gekke dingen kan doen. Ik hou van iemand die zich niet verveeld tijdens het sporten. Dat is namelijk een groot deel van mijn leven.” Go for it guys!

Ook interessant