Disney+ verrast met één van de beste gangsterreeksen ooit

Bent u een echte fan van gangsterfilms en series? Dan komt u nu ongetwijfeld stevig aan uw trekken op het streamingplatform van Disney+. De gigant heeft immers zopas een nieuwe reeks gelanceerd en die belooft een echte hit te worden.

SQUID GAME-STER

Big Bet maakte immers zijn intrede op Disney+ en draait rond de Koreaanse casino-eigenaar Cha Moosik die vlucht naar de Filippijnen, stevig op de hielen gezeten door de belastingsdienst. Hier probeert hij bovenaan de voedselketen te komen, maar wanneer hij wordt verdacht van een moord zit de Koreaanse opsporingsdienst hem weer op de hielen.

In Zuid-Korea zijn gangsterfilms en reeksen uiterst populair en daarom worden ook de grote namen bovengehaald. U zal ongetwijfeld Heo Sungtae herkennen, uit Squid Game. Hij speelde daar de rol van de crimineel met de grote mond. De hoofdrol is dan weer weggelegd voor Choi Min-sik, die na jaren aan grote filmrollen terugkeert naar de televisiewereld. De man is bekend vanwege zijn rol in Oldboy.

Op IMDB wordt de serie gewaardeerd met een hoge 7,5/10. De regie is in handen van Kang Yoon-sung, de man achter The Outlaws. Grote namen dus uit Azië en de hooggespannen verwachtingen zullen bij veel mensen ongetwijfeld ingelost geraken.

Ook interessant