Frida Aasen is de Noorse blondine die van het scherm spat!

Dat er prachtige vrouwen in Scandinavië wonen met blauwe ogen en lange blonde lokken is niets nieuws. Toch viel onze mond open toen we met Frida Aasen in aanraking kwamen. Als jij een fanatiek volger bent van Victoria Secret ken je deze dame waarschijnlijk al wel wat langer dan vandaag. Sinds 2017 heeft Frida haar doorbraak binnen de modellenwereld namelijk te pakken door haar deelname aan de Victoria Secret Fashion Show. 

MERKENPARADE

Ondertussen heeft ze zo’n slordige één miljoen (!) volgers op Instagram, een aantal dat nog elke dag groeiende is. Wij denken dat het slechts een kwestie van tijd is, voordat ze bij iedereen bekend is. Als model heeft Frida samenwerkingen te pakken met Tory Burch, H&M, Dsquared2 en Saks Fifth Avenue.

Bovendien verscheen Frida ook al op de catwalks van gerenommeerde merken zoals Prada, Louis Vuitton, Fendin en Loewe. Met een aantal topmerken heeft ze haar weg richting een succesvolle modellencarrière alvast helemaal vorm gegeven! En haar volgers mogen gerust meegenieten.

https://twitter.com/berrybmi/status/1638403855213019137

Ook interessant