Jennifer Lopez straalt in bijzonder doorschijnend jurkje

Jennifer Lopez heeft op de rode loper voor haar nieuwe film Shotgun Wedding een prachtige jurk aangetrokken die weinig aan de verbeelding over laat. De actrice die je ook van de films Hustlers en haar zangcarrière trok een opvallend doorschijnende jurk aan voor de première. Op Instagram deelt de actrice een aantal van de kiekjes zodat iedereen mee kan genieten.

Het zijn drukke maanden voor Jennifer Lopez. De actrice ziet eind deze maand een nieuwe film in première gaan op Amazons streamingdienst Prime Video. Het betreft Shotgun Wedding, waarin de actrice de hoofdrol heeft en ook Josh Duhamel een grote rol speelt.

Jennifer Lopez aanwezig bij de Shotgun Wedding-première

In de film speelt JLO Darcy Rivera die gaat trouwen met Tom. Wanneer de twee voor hun huwelijksweekend de rest van de familie uitnodigen, kan het feest beginnen. Het feest wordt echter verstierd door een gijzelingssituatie waarbij alle gasten betrokken zijn. In de actiekomedie is het aan Darcy en Tom om de boel te redden.

Om de release van de film te vieren werd de rode loper uitgerold door Amazon. Bij de wereldpremiere was Lopez uiteraard aanwezig, al besloot de actrice wel een heel opvallende outfit te dragen. Het betreft een flink doorschijnende jurk, zoals je hieronder zelf goed kunt zien.

Jennifer Lopez straalt wel vaker op Instagram

Wel is het zo dat JLO wel vaker onthullende foto’s op haar Instagram-pagina plaats. In de afgelopen maanden besloot de zangeres meerdere keren foto’s te delen waarin ze opvallend veel bloot liet zien.

Ook interessant