Deze 5 gigantische HBO Max onthullingen moet je zien

HBO Max heeft flink uitgepakt afgelopen week. De streamingdienst van Warner Bros. Discovery pakte enorm uit met tal van films en series die binnenkort naar de streamingdienst komen. De aankondigingen kwamen samen met de onthulling dat de dienst volgend jaar een nieuwe naam krijgt en dat er een Harry Potter-reboot in de maak is. Toch zijn er beelden van vijf andere gigantische onthullingen die je simpelweg niet mag missen.

Het grote verschil met de aankondiging van de Harry Potter-serie is dat deze onthullingen daadwerkelijk iets tastbaars hebben. HBO Max deelde namelijk tal van trailers van nieuwe films en series die binnenkort naar de streamingdienst komen en die je niet mag missen. Let je goed op? Want dit wil je niet missen!

1. The Penguin teaser onthuld

We trappen af met de eerste teaser voor de eerste uitbreiding van Matt Reeves’ The Batman-universum. Waar de film zich afspeelt in het Elseworlds-universum van DC, belooft deze wel flink wat vlees aan het bot te hebben. Matt Reeves maakt namelijk een trilogie aan Batman-films, waarvan de eerste vorig jaar verscheen. 

De filmmaker timmert ondertussen ook aan de weg met spin-off-series. De eerste daarvan is The Penguin. Daarin staat Colin Farrells vertolking van maffiabaas Oswald Cobblepot centraal die langzaam maar zeker de koning van Gothams onderwereld wil worden. Het project is voorzien van een eerste teaser voordat de serie volgend jaar in première gaat.

2. Nieuwe Game of Thrones spin-off in de maak

Ook rondom Game of Thrones timmert HBO Max nog steeds lekker aan de weg. Zo is prequelserie House of the Dragon al verschenen in de vorm van een eerste seizoen en is een tweede seizoen in de maak. Daar blijft het alleen niet bij, want George R.R. Martin werkt met de streamingdienst aan nog een spin-off.

Deze werd middels een korte teaser op Twitter uit de doeken gedaan. Dit keer is het een spin-off over Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg. Het project neemt de reeks korte boeken die Martin schreef die zich een eeuw voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspeelt. De serie krijgt de naam A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

3. True Detective is terug met Night Country

Ook True Detective is terug. De misdaadserie van HBO heeft een roerige geschiedenis, maar twee van de drie seizoenen zijn al meerdere keren bestempeld als klassiekers. Met True Detective: Night Country moet daar een goed vervolg aan worden gegeven. Dit keer speelt de misdaadserie zich af in Alaska en is het niemand minder dan Jodie Foster die de hoofdrol speelt. 

HBO Max heeft met de eerste trailer alvast flink wat fans gemaakt. Die hoeven gelukkig niet extreem lang te wachten tot het seizoen verschijnt. Dit jaar komt True Detective Night Country namelijk al op de buis. De vraag is alleen wel nog precies wanneer in het jaar de serie verschijnt.

4. Robert Downey Jr. schittert in The Sympathizer

Over grote namen in Hollywood gesproken, ook Robert Downey Jr. komt binnenkort naar de streamingdienst. De acteur die we allemaal kennen als Iron Man in het Marvel Cinematic Universe heeft één van de hoofdrollen te pakken in spionageserie The Sympathizer. Daarin speelt de acteur een personage dat bekend staat om zijn vermommingen en uit de eerste beelden blijkt dat Downey Jr. onherkenbaar op de beeldbuis zal verschijnen.

De serie zelf gaat over een voormalige Vietcong-spion die na de oorlog in de Verenigde Staten terechtkomt. Daar raakt hij verzeild in een groot web van leugens en spionage. De serie verschijnt volgend jaar op HBO Max.

5. The Regime lijkt de volgende grote HBO-hit

We sluiten af met de aankondiging van nog één laatste serie die naar HBO Max komt. Het betreft HBO-serie The Regime waarin Kate Winslet de hoofdrol te pakken heeft. Deze dramaserie belooft een dystopische wereld voor te schotelen waarbij we een kijkje in de keuken krijgen van het dictatuurregime van Winslets personage. 

Hoe dat uitpakt, is natuurlijk nog maar de vraag, maar de eerste beelden zijn in ieder geval al zeer veelbelovend. Wel duurt het wachten nog lang tot we de serie kunnen bekijken. The Regime verschijnt namelijk ook pas in 2024 op de streamingdienst.

Gelukkig kunnen we in de tussentijd genieten van tal van andere films en series op HBO Max. Daar helpen we je graag een handje bij. Zo hebben we de actiefilms op HBO Max voor een epische avond thuis op een rijtje gezet voor je, net als de top 5 beste HBO Max series om nu te kijken. Om het helemaal af te maken hebben we ook de 5 beste filmreeksen op HBO Max om te bingen.

Ook interessant